Alanya'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Alanya'da Bayramlaşma

Alanya\'da Bayramlaşma

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayramın birinci günü resmi bayramlaşma törenine katılarak protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

05.07.2016 15:38

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayramın birinci günü resmi bayramlaşma törenine katılarak protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yücel ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldı. Ardından Alanya Belediye Düğün Salonu'na geçen Başkan Yücel, burada CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, protokol üyeleri, siyasi parti liderleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Huzurevinde yaşlılarla bayramlaştı

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, düğün salonunda gerçekleşen bayramlaşma töreninin ardından ilk olarak Alanya Huzurevi'ni ziyaret etti. Başkan Yücel, huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşırken yaşlılarla bol bol sohbet etti.

Cezaevi mahkümlarına ziyaret

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, huzurevi sakinleriyle yaptığı bayramlaşma töreninin ardından Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na geçti. Başkan Yücel, burada cezaevi personeli ve hükümlülerle bayramlaştı.

Polislerle görevleri başında bayramlaştı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Saray Karakolu'nu ziyaret ederek, görevi başında bulunan polislerle bayramlaştı. Başkan Yücel, polislerle sohbet ederek verdikleri emek ve yerine getirdikleri görev için bütün polis memurlarına tek tek teşekkür etti.

Nazilli ailesi unutulmadı

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleşen hain saldırı sonucu şehit düşen Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli'nin baba evini ziyaret etti. Burada şehit yakınlarıyla sohbet eden Başkan Yücel, şehit ailesinin her zaman yanında olduklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement