Anadolu Üniversitesi Gönüllülerinden Çanakkale'ye Anlamlı Gezi - Son Dakika
Yerel

Anadolu Üniversitesi Gönüllülerinden Çanakkale'ye Anlamlı Gezi

Anadolu Üniversitesi Gönüllülerinden Çanakkale\'ye Anlamlı Gezi

Yerel ve ulusal çapta yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adını duyuran Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü öğrencileri Çanakkale’yi ziyaret etti.

25.03.2015 14:17

Yerel ve ulusal çapta yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adını duyuran Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü öğrencileri Çanakkale'yi ziyaret etti.

Gönüllü 55 öğrenciyle Eskişehir'den yola çıkan grup, Çanakkale'de rehber eşliğinde Gelibolu yarımadasına geçti. Deniz ve kara savaşının yapıldığı yerleri, şehitlikleri gezen öğrenciler gezi sırasında hayli heyecanlı olduklarını söylediler. Gezi ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Turgut Topçuoğlu, "Bizler kulüp olarak her sene Çanakkale'yi ziyaret etmeye çalışıyoruz ve bunu geleneksel hale getirmeye çalışıyoruz. Çünkü bir öğrencim kulübü olarak olarak çok iyi biliyoruz ki, Çanakkale ruhunu yaşamak ve hissetmek bizlerin asil görevi ve mecburiyetidir. Hani hep derler ya, vatan ve millet için çalışmak diye, Çanakkale bizlere vatan ve millet için neden çalışılması gerektiğinin en büyük örneğidir. Bu nedenle sosyal sorumluluk projelerimizin yanında bu tarz gezilerimizi büyük bir heyecanla gerçekleştiriyoruz"dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Üniversitesi Gönüllülerinden Çanakkale'ye Anlamlı Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement