Antalyaspor- Kayserispor Karşılaşması Güvenlik Önlemleri Karara Bağlandı - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor- Kayserispor Karşılaşması Güvenlik Önlemleri Karara Bağlandı

Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı.

04.11.2015 11:40

Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı. Antalyaspor- Kayserispor karşılaşmasında 550'si polis bin güvenlik görevlisinin görev almasına karar verildi.

İl Spor Güvenlik Kurulu spordan sorumlu Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu başkanlığında toplandı. Kent merkezinde bir restoranda düzenlenen İl Güvenlik Kurulu'nda 7 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'de Antalya Stadyumu'nda oynanacak Süper Toto Süper Lig karşılaşması Antalyaspor A.Ş. - Kayserispor maçında 550 polis, 450 özel güvenlik olmak üzere toplam bin güvenlik görevlisinin görev yapması kararlaştırıldı. Kurul ayrıca 27 Kasım cuma günü saat 19.00'da oynanacak olan Süper Toto Süper Lig maçı Antalyaspor A.Ş. - Osmanlıspor maçında da aynı şekilde 550'si polis 450'si özel güvenlik toplam bin güvenlik görevlisinin görev yapmasına karar verdi.

DİĞER MÜSABAKALAR

21 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak olan Antalyaspor - Amasya Taşova Erkekler Hentbol Süper Lig maçı ve 5 Aralık Perşembe günü saat 15.00'te aynı salonda oynanacak olan Antalyaspor_ Zağnos Erkekler Hentbol Süper Lig maçı ile Süleyman Evcilmen Spor Salonunda 15 Kasım Pazar tarihinde oynanacak olan Muratpaşa Belediyesi - Ankara Yeni mahalle Belediyespor Bayanlar Hentbol Süper lig ve 26 Kasım Perşembe günü aynı salonda oynanacak olan Muratpaşa Belediyesi - İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayanlar Hentbol Süper Lig maçlarında da alınacak güvenlik önlemlerini karara bağladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalyaspor- Kayserispor Karşılaşması Güvenlik Önlemleri Karara Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement