Apo'lu Tabakalar Görücüye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Apo'lu Tabakalar Görücüye Çıktı

Apo\'lu Tabakalar Görücüye Çıktı

Şanlıurfa'da esnaf, Çözüm Süreci ile birlikte üzerinde Abdullah Öcalan, Şîvan Perwer ve İbrahim Tatlıses'in baskısının yer aldığı tütün tabakalarını satmaya başladı.

21.11.2013 12:40

Şanlıurfa kent merkezindeki tarihi Gümrük Hanı girişinde turistik malzeme satışı yapan bir esnaf, süreç ile birlikte artan talepler doğrultusunda üzerinde Abdullah Öcalan ile bölge sanatçılarından Şîvan Perwer ve İbrahim Tatlıses'in de baskısının bulunduğu tütün tabakalarının satışını yapıyor. Ülkede barışın artık hakim olması dileğinde bulunan esnaf Ömer Faruk Demirtaş, satışlardan da oldukça iyi kar ettiğini ekliyor.

Tanesini 10 liradan satışa sunduğu tabakaların gerek yerli halk gerekse yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyleyen esnaf Demirtaş, "Bizde sürece hem katkı hem de kültürel anlamda bir şeyler eklemek istedik. Özellikle yabancı turistler bu tabakalara çok ilgi gösteriyor. Tabakası olan gelip fotoğraflardan dolayı bir tane daha almak istiyor. Satışlarımız çok iyi" dedi.

20 yıllık esnaf Demirtaş, insanlar arasında din, dil, ırk gözetmeksizin herkesin barış ortamında birlikte yaşamasının gerektiğini de sözlerine ekleyerek, " Türkiye'de artık umutlarımız var. Bu savaş sona ersin. Hep birlikte özgürce yaşayalım. Huzur gelsin, barış gelsin artık bu coğrafyaya" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Apo'lu Tabakalar Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement