Bahaddin Gazi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri - Son Dakika
Yerel

Bahaddin Gazi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri

Bahaddin Gazi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri

Bahaddin Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen 20. Geleneksel Bahaddin Gazi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri kapsamında etkinlik düzenlendi.

24.08.2014 16:45

Bahaddin Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen 20. Geleneksel Bahaddin Gazi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri kapsamında etkinlik düzenlendi.

Dede Yaylası'nda düzenlenen şenlikte, İstiklal Marşı, Kur'an- Kerim ve ilahi okundu.

Etkinlikte konuşan vakfın mütevelli heyeti başkan yardımcısı Hasan Küçük, etkinliğe katılanlara ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Allah dostu olan Bahaddin Gazi'yi anlamak ve anlatmak için çalıştıklarını anlatan Küçük, " Burada türbeyi onardık. Çok güzel bir duruma geldi. Gayemiz halkımıza hizmet etmek. 105 öğrencimize burs veriyoruz. Bugün düzenlediğimiz etkinliğimizde Karabük Belediyesinin çok katkısı oldu" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise düzenlenen etkinlikte katılımcılara manevi bir ziyafet sofrası sunulduğunu vurgulayarak "Son yılların en acı günlerini yaşıyoruz. Gazze bombalanıyor. İslam dünyasında kan akmaya devam ediyor" ifadesini kulladı.

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu etkinlikleri düzenleyenlere teşekkür etti.

Etli pilav ve ayranın ikram edildiği şenliğe, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Samit Tokmak, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar  ve vatandaşlar katıldı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bahaddin Gazi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement