Bakan Eroğlu Antalya'daki Derelerin Islahı İçin Gerekli İmzaları Attı - Son Dakika
Yerel

Bakan Eroğlu Antalya'daki Derelerin Islahı İçin Gerekli İmzaları Attı

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, Antalya’ da inşa edilecek dere ıslahlarının kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladığı bildirildi.

16.05.2014 12:53

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, Antalya' da inşa edilecek dere ıslahlarının kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladığı bildirildi.

Açıklamada, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından gerçekleştirilecek dere ıslahları için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması hususunda DSİ Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen olurların, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kendisine sunulduğu gün imzalandığı kaydedildi.

Bu imzaların ardından Elmalı ilçesindeki dereler, Demre Köşkerler Köyü Sakar Deresi ile Kestel Beldesindeki İnağzı, Karapınar ve Merines Deresi'nin ıslah çalışmaları için kamulaştırma işlemlerine başlanacağı ifade edilen açıklamada, kamulaştırma işlemlerinin ardından ıslah çalışmalarının kısa zamanda tamamlanarak tesislerin hizmete açılmasının hedeflendiği belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Eroğlu Antalya'daki Derelerin Islahı İçin Gerekli İmzaları Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement