Bakanlar Ala ve Eker'den Etü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakanlar Ala ve Eker'den Etü'ye Ziyaret

Bakanlar Ala ve Eker\'den Etü\'ye Ziyaret

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ile Erzurum Valiliği ortak programı gereği, ETÜ'nün kuruluşundan bugüne yaptığı çalışmaları yerinde incelemek üzere, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker, Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ETÜ’yü ziyaret ettiler.

23.06.2014 15:04

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ile Erzurum Valiliği ortak programı gereği, ETÜ'nün kuruluşundan bugüne yaptığı çalışmaları yerinde incelemek üzere, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker, Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ETÜ'yü ziyaret ettiler.

Merkezi Derslikler Binası, derslikler, laboratuvarları gezen Bakanlar ve beraberindeki heyeti ETÜ Rektörü Prof. Dr. Yaylalı tarafından ETÜ hakkında detaylı şekilde bilgi verildi.

ETÜ'nün kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Bakanlarımıza sunum yapan Prof. Dr. Muammer Yaylalı, üniversitenin bundan sonraki hedefleri, gerçekleştirmeyi amaçladığı projeler hakkında bilgi verdi. Erzurum ve bölge için önemli bir hamle olan Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezi (YÜTAM) hakkında, Rektörlük makamında yapılan toplantıda, Rektör, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreterden bilgi alan Bakanlar ETÜ'nün çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ve takip ettiklerini belirttiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakanlar Ala ve Eker'den Etü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement