Kayseri Belediye Başkanı Çelik'ten, Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kayseri Belediye Başkanı Çelik'ten, Vali Düzgün'e Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

17.02.2015 16:46  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Valilik makamındaki ziyarette konuşan Çelik, Mehmet Özhaseki'nin istifa etmesinin ardından görevi kendilerinin devraldığını hatırlatarak, bu kapsamda ziyareti gerçekleştirdiğini belirtti.

Kayseri'de eskiden gelen bir uyum kültürü bulunduğunu vurgulayan Çelik, "Belediyeler, valilik, kaymakamlıklar, güvenlik birimleri, akademik çevreler, sivil toplum ve meslek kuruluşları Kayseri ortak paydasında bir uyum içerisinde çalışır. Bundan önceki uyum kültürünü biz de devam ettireceğiz. Kayseri için ne yapılacaksa hep birlikte yapacağız. Sizin bize söyleyeceğiniz bizim size aktaracağımız bilgiler olabilir. Huzur içinde çalışmaya gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Çelik'e yeni görevinde başarılar diledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndaki görev sürecinde de Çelik'le tanıştığını anlatan Düzgün, Kayseri'nin gelişmesi için bütün birimlerle birlikte çalışacaklarını söyledi.

Çelik'in Kocasinan Belediye Başkanlığı döneminde çok kısa bir sürede bir çok projeyi hayata geçirdiğini kaydeden Düzgün, "İnşallah oradaki tecrübesini de büyükşehire aktaracaktır. Oradaki bakış açısını il geneline yayacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri Belediye Başkanı Çelik'ten, Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement