Başkan Gürlesin'den Taziye Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürlesin'den Taziye Mesajı

Başkan Gürlesin\'den Taziye Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,Diyarbakır’da teröristlerin üs bölgesine düzenlediği saldırıda şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç için taziye mesajı yayınladı.

25.08.2016 11:46

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Diyarbakır'da teröristlerin üs bölgesine düzenlediği saldırıda şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç için taziye mesajı yayınladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Diyarbakır'da teröristlerin üs bölgesine düzenlediği saldırıda şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç'in ailesine baş sağlığı dileyerek, taziye mesajı yayınladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mesajında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırı da Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç'in de şehitlik haberi yürüklerimizi bir kaz daha dağladı. Şehidimiz, vatanı, bayrağı, milleti için gözünü kırpmadan vatan savunmasında teröristlere, şer odaklarına karşı kahramanca savaşmıştır. Ama bilinmelidir ki, devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz başta olmak üzere Denizlili şehidimizin annesi Fatma Bilgiç'e, babası Necip Bilgiç'e, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Saldırıda yaralanan askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürlesin'den Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement