Başkan Tuna Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tuna Çalışmaları İnceledi

Başkan Tuna Çalışmaları İnceledi

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin Güneykent Mahallesi’ndeki ada içi çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

02.05.2014 16:54

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi'nin Güneykent Mahallesi'ndeki ada içi çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, mahalledeki çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili teknik ekibine talimatlar veren ve mahalle sakinlerini bilgilendiren Tuna, sathi kaplama asfalt, kaldırım, ışıklandırma ve yeşil alan çalışmalarının yanı sıra ada içlerini güvenlikli site şekline dönüştürmeyi planladıklarını söyledi. Amaçlarının, Toroslar halkının daha çağdaş ve modern ortamlarda yaşam sürmelerine olanak sağlamak olduğunu kaydeden Başkan Tuna, bu çalışmalarla Akbelen, Halkkent ve Güneykent Mahallelerinde arsa ve emlak değerlerinde önemli derecede artış sağlandığına dikkat çekti. Tuna, "Ada içi çevre düzenleme çalışmalarını Güneykent Mahallemizde de hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Özellikle blok diplerine su ve nemden korumak amacıyla 125 cm genişliğinde betondan kaldırım yapıyoruz. Ada içlerini sathi kaplama asfalt ile kaplayarak itfaiyenin ve renkli adalar projesinde kullandığımız araçların da daha rahat geçebilmelerini sağlıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımız ekiplerimize çok destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Önümüzdeki süreçte vatandaşlarla istişare kurarak, ada bazında tek girişli ve güvenlikli site uygulamasını hayata geçirmeyi istediklerini kaydeden Tuna, "Site uygulamasında vatandaşlarımız ada içlerindeki boşlukları otopark olarak da kullanabilecekler. Aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile bütünleştirdiğimiz bu çalışmalar ile toplu konut alanlarını daha çağdaş ve daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Tüm personelimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çevre düzenleme çalışmasıyla mahallelerinin baştan aşağı yenilendiğini ve değiştiğini ifade eden mahalle sakinleri de mahallelerine sunduğu hizmetlerinden dolayı Başkan Hamit Tuna'ya teşekkür ederek, başarılarının devamını dilediler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tuna Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement