Bayraklı'da Asansörler Denetlenecek - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Asansörler Denetlenecek

Bayraklı\'da Asansörler Denetlenecek

Bayraklı Belediyesi, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile birlikte asansör bakım ve işletme yönetmeliği protokolünü yeniledi.

12.07.2014 11:44

Bayraklı Belediyesi, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile birlikte asansör bakım ve işletme yönetmeliği protokolünü yeniledi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Güniz Gacaner Ermin ile birlikte 2010 ve 2012 yılında düzenlenen asansör bakım ve işletme yönetmeliği protokolünü geçtiğimiz günlerde atılan imzalarla 2015 yılı sonuna kadar yeniledi.

ASANSÖRLERE STANDART GELECEK

Aynı zamanda bir makine mühendisi olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İmzaladığımız bu protokolün 2015 yılı sonuna kadar mecburiyeti var. Halkımızla paylaşacağız. Apartman ve site yöneticilerine duyuracağız. Bina yöneticileri, vatandaşların can ve mal güvenliğinin tam olarak sağlanması amacıyla gerek kullanım hatalarından, gerekse harici müdahalelerden meydana gelebilecek tehlikelerin önlenmesi için asansörlerin kontrolünün yapılmasından sorumludur. Asansör denetimi hızlı bir şekilde Makine Mühendisleri odasının çabalarıyla birlikte gelişecek. Hayırlı olsun" dedi.

"HALKIMIZ İÇİN"

Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Güniz Gacaner Ermin de, "Makine Mühendisleri İzmir Şubesi olarak Bayraklı Belediyemizle asansör protokolümüzü imzaladık. Halkımızın sağlıklı, güvenli asansörlere binebilmesi için her yıl bu periyodik kontrolleri mutlaka binaların da yaptırması gerekiyor. Bunun kanun, yönetmelik ve usule uygun olarak halkımızın güvenilir biçimde asansörlere binebilmesi için bu kontrolleri Bayraklı Belediyemizin desteğiyle halkımız için yapacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Asansörler Denetlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement