Bayramiç Belediyesi Belediyeler Birliğinden Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Bayramiç Belediyesi Belediyeler Birliğinden Ayrıldı

Bayramiç Belediyesi Belediyeler Birliğinden Ayrıldı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçe belediyesi Şubat ayı belediye meclisi toplantısında, Kazdağları ve Madra Dağı Belediyeler Birliği’nden ayrılma kararı aldı.

06.02.2015 13:43

Çanakkale'nin Bayramiç ilçe belediyesi Şubat ayı belediye meclisi toplantısında, Kazdağları ve Madra Dağı Belediyeler Birliği'nden ayrılma kararı aldı.

Kazdağları'nın eteklerinde bulunan 14 belediyenin üye olduğu birlikte Bayramiç Belediyesi ayrıldı. Yaklaşık 10 yıl önce kurulan Kazdağları ve Madra Dağı Belediyeler Birliğinin kurucu üyelerinden olan Bayramiç Belediyesi, Şubat ayı Belediye Meclisi toplantısında gündeme getirilen Kazdağları ve Madra Dağı Belediyeler Birliğinden ayrılma konusundaki gündem maddesi AKP ve MHP belediye meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Şubat ayı Belediye Meclisi gündemine alınan 'Kazdağları ve Madra Dağı Belediyeler Birliği' üyeliğinden ayrılma konusu belediye meclisinde görüşülerek çoğunluğun ayrılması konusunda oy kullanması nedeniyle birlikten ayrıldıklarını söyledi. Arslan "Birlikten ayrılmamız çevre mücadelesinden vazgeçtiğimiz anlamına gelmez. Kazdağları yöremizin doğal güzelliği, ekonomik zenginliği ve oksijen deposudur. Bu değerlerimizi koruma anlamında görüşlerimizde bir değişiklik yok. Çevre mücadelemiz devam edecektir. Birlikten ayrılma kararımız Kazdağları'ndan vazgeçtiğimiz anlamına gelmez" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramiç Belediyesi Belediyeler Birliğinden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement