Beşte Bir Kampanyası' İlçelerde Başladı - Son Dakika
Yerel

Beşte Bir Kampanyası' İlçelerde Başladı

Beşte Bir Kampanyası\' İlçelerde Başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk Hakları Birimi’nin çocuklara cinsel istismarı önlemeye yönelik ’Beşte Bir Kampanyası’ için ilçelerde çalışmalar başladı.

14.02.2015 13:40

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk Hakları Birimi'nin çocuklara cinsel istismarı önlemeye yönelik 'Beşte Bir Kampanyası' için ilçelerde çalışmalar başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nin 28 Kasım 2013 tarihinde imzalayarak taraf olduğu, çocuğa karşı cinsel şiddeti sonlandırma amaçlı 'Beşte Bir Kampanyası', 2014 yılında şehir merkezinde yer alan anaokullarında, 2015'te ise ilçelerdeki anaokullarında başladı. İnönü Anaokulu'nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlkokulu ve Şehit Ali İhsan Aydın İlkokulu öğretmenleri katıldı. Bilgilendirme toplantısına katılan öğretmenlere Beşte Bir Kampanyası'nın detayları ve çocuğun cinsel istismarına yönelik önleyici faaliyetler anlatıldı.

Kampanya kapsamında, 2015 yılı içerisinde Çocuk Hakları Birimi tarafından ilçe merkezlerindeki okullarda 100 ana sınıfı öğretmeni ve 300 veliye yönelik bilgilendirme yapılacağı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşte Bir Kampanyası' İlçelerde Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement