Beyşehir'de Hastalara Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Hastalara Bayram Ziyareti

Beyşehir'in yöneticileri, hastanede yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

26.10.2012 17:21

Beyşehir'in yöneticileri, hastanede yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Beyşehir'de Kurban Bayramı nedeniyle tarihi Eşrefoğlu Camisi Külliyesi'nde yer alan Bedesten'de bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma programına AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Burada yapılan bayramlaşmanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Beyşehir Devlet Hastanesi ziyaret edildi.

Hastane ziyaretinde Beyşehir Kaymakamı Başıbüyük ve beraberindekiler, doğum ünitesinde doğum yapan anneleri ile yakınlarının bayramını tebrik ederken, birer çiçek takdim etti.

Çeşitli servislerde yatarak tedavi gören ve acil servisteki hastalara

"geçmiş olsun" dileğinde bulunan Başıbüyük ve beraberindekiler, sağlık çalışanlarına da çiçek verdi ve onların bayramlarını kutladı.

Kaymakam Başıbüyük ve beraberindeki protokol üyeleri, daha sonra Beyşehir'de yaşayan gaziler ile şehit yakınlarını evlerinde ziyaret etti.

Muhabir: Şeref Yaşar

Yayıncı: Murat Aslan - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Hastalara Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement