Bilecik Belediyesi Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Bilecik Belediyesi Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Haziran ayı belediye meclis toplantısının ardından meclis üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

08.06.2016 15:36

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Haziran ayı belediye meclis toplantısının ardından meclis üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen buluşmaya, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, meclis üyeleri ve aileleri ile Bilecik Belediyesi birim müdürleri ile aileleri katıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, yemekte yaptığı konuşmada; Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu hatırlatarak "Tabi Ramazan rahmet ve bereket ayı, birlik ve beraberlik ve kardeşlik ayı. Uzun zamandır ülkemizde canlar gidiyor, kanayan yaralarımız var, şehitlerimiz var. Ben bu vesileyle öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına ve Türk milletine sabr-ı cemiller niyaz ediyorum. Bu alçaklığa sebep olan her kimse ve neyse bu mübarek günlerde lanetliyor. Cenabı Hak, onların müstahakkını versin. Bu millet, bu insanlar gerçekten masum insanlar. Hiçbiri bu şekildeki bir alçaklığı hak etmiyordu. Cenabı Hak ülkemizin üzerindeki bu kara bulutları dağıtırsın diyorum" dedi.

"RAMAZAN AYINDAKİ SOFRAMIZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR"

Konuşmasına; "Bilecik Belediyesi olarak çok şükürler olsun yıllardır gelenek ve göreneklerimizin sürdürülmesi noktasında güzel çalışmalar yapıyoruz." ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Halkımızla iç içe gönül gönüle Ramazan aylarını geçirmeyi arzuluyor ve öyle yapıyoruz. Ben halkımıza bu anlamda katılımları için teşekkür ediyorum. Bu iftarlara sponsor olan firma yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Her geçen gün bu faaliyetlerimizi arttırarak devam ettiriyoruz. Her gün Kültür Sitesi'nde Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar programlarımız devam ediyor ve gerçekten de bu sofralarda binlerce insanımızın bir araya gelmesi bizleri çok mutlu ediyor. Özellikle de gençlerimizin bu imkanlardan yararlanması, bir belediye başkanı olarak beni çok mutlu ediyor. Bu yıl da her mahallemizde iftar sofralarında buluşmaya devam edeceğiz. Bu buluşmalar bizim birlik ve beraberliğimiz arttıran güzel etkinlikler. Bu yıl nasip olursa mücavir alan içerisindeki köylerimize de bu sofrayı açacağız. Oradaki kardeşlerimizle birlikte olacağız. Ramazan ayı aynı zamanda paylaşma ayıdır. Ben bu anlamda böyle güzel organizasyonların gerçekleştirilmesinde emeği olan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Meclis Üyeleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement