Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Doğu ve Güneydoğu takımlarının daha iyi gelişim gösterebilmesi adına 4. lig kurulması için çalışma başlattı.

16.07.2014 13:11

1968 Diyarbakır spor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Doğu ve Güneydoğu takımlarının daha iyi gelişim gösterebilmesi adına 4. lig kurulması için çalışma başlattı.

1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Vali Cemil Serhatlı spor tesislerinde bulunan kulüp binasında yaptığı açıklamada, Play-Off sistemi ile birçok takımın hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, sporcu ve takımların rahatlaması açısından profesyonel 4. lig kurmak için çalışma başlattıklarını söyledi. Akyol, "Takımımızın başındayız ayrılma gibi bir durumumuz yok. Sadece şunu söyledik. Takımı isteyen varsa bizden daha iyi yerlere getirecekse eğer verelim. Devrettiğimiz taktirde harcadığım parayı hibe ediyorum. Kulübü satma gibi bir durumum yok takımım ile bu sene daha farklı galibiyetler yaşayacağım. Kısmet olursa play- off sistemi kalkacak federasyonun bu konuyla ilgili bir çalışması var. Federasyon yetkilisi Edip Eren bu konu hakkında çalışmalara destek verdi. Futbol gelişimi açısında Diyarbakır için bizimle adım atan AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Cuma İçten ve federasyon yetkilisi Edip Eren'e desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Akyol, bu sene mücadele edecekleri Bölgesel Amatör Lig'de teknik direktör Özcan Gökçeoğlu ile anlaştıklarını sözlerine ekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement