Bozüyük Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Bozüyük Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı, geçtiğimiz günlerde açılan Metristepe Kültür Merkezindeki yeni meclis toplantı salonunda yapıldı.

02.11.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı, geçtiğimiz günlerde açılan Metristepe Kültür Merkezindeki yeni meclis toplantı salonunda yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, CHP grubunun, hal bölgesindeki proje ve hal bölgesinden başlayan ve Cami Caddesi ile İbrahim Hoca Sokak ve Ravsalı Sokak arasındaki alanda meclis kararı ile alınan park yasağı ile ilgili ek önergesi oy çokluğu ile kabul edilmedi.

7 gündem maddesi ile yapılan toplantıda 1, 2, 3, 4 ve 5 nolu gündem maddeleri 2016 Yılı Performans Programı, Belediye Gelirleri Tarifesi, Belediye Gider Bütçesi, Belediye Gelir Bütçesi ve Bütçe Kararnamesinin görüşülmesi konuları 16 Kasım tarihindeki 2.'inci bileşimde görüşülmek üzere plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. Oylamada AK Parti ve MHP grubu kabul yönünde oy kullanırken CHP grubu oylamaya katılmadı.

3194 sayılı İmar Kanunun; 18. maddesi (e) fıkrasına, 75 maddesi (d) fıkrasına ve Kamu İdarelerine Ait Taşınmazların Tahsis ve Devri Hakkındaki Yönetmeliğine ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün 23 Ekim 2015 tarihli ve 210 sayılı yazısına istinaden; Kasımpaşa Mahalle, 398 ada 86 nolu parselde Belediye adına kayıtlı 5. kat 61 nolu bağımsız bölümde bulunan 335 metrekarelik taşınmazın, 10 yıllığına Bozüyük Trafik Tescil ve Denetleme Amirliğinin tahsis edilmesi talebinin görüşülmesi konusu AK Parti ve MHP grubunun oyları ile oy çokluğuyla kabul edildi. 7.'inci gündem maddesinde ise Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi yapıldı. Komisyonun ek süre talebi AK Parti ve MHP grubunun oyları ile oy çokluğuyla kabul edildi.

7 gündem maddesinin görüşülmesinin ardından Kasım ayı meclis toplantısı ilk bileşimi sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement