Bozüyük'te 21 Okul Beyaz Bayrak Ödülü Aldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te 21 Okul Beyaz Bayrak Ödülü Aldı

Bozüyük\'te 21 Okul Beyaz Bayrak Ödülü Aldı

Beyaz bayrak ödülü almaya hak kazanan Bozüyü'teki 21 okula, belgeleri düzenlenen törenle takdim edildi.

19.12.2013 16:58  Güncelleme: 16:59

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında 'Beyaz bayrak' ödülü almaya hak kazanan Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki 21 okula, belgeleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, 48 okuldan 21'inin beyaz bayrak ödülü almasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Başıbüyük, "İl genelinde 46 okulumuza beyaz bayrak verilmiş. Bunun 21 tanesi Bozüyük'teki okullarımız tarafından alınmıştır. Evimizde gösterdiğimiz titizliği toplu yaşadığımız alanlarda da göstermemiz gerekmektedir. Atalarımızın çok güzel ifade ettiği gibi aslan yattığı yerden belli olur. Sağlıklı bir toplum sağlıklı bireylerden oluşur. Bütün okullarımızın beyaz bayrak almayı hak edecek kadar temiz olması hedefimiz olması gerekmektedir. Projenin amaçları doğrultusunda okul çevresinde kantin, revir, koridorlar ve dersliklere kadar yapılan denetimler sonrasında birçok kritere göre en az 90 puan alarak beyaz bayrak almaya hak eden tüm okullarımızın başta okul müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız, okul aile birliği başkanlarımız ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Beyaz bayrak alan okullarımızın bu bayrağı muhafaza etmek için daha fazla özen göstereceklerine inancım tamdır. Ayrıca almayan okullarımızın da gelecek dönem içerisinde ciddi bir gayret göstereceklerine yürekten inanıyorum" dedi.

Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı da, okul müdürlerini kutlayarak bu anlamda okulların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Ardından beyaz bayrak ödülü almaya hak kazanan, Bozüyük Anaokulu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, 4 Eylül İlkokulu, Öğretmen Bekir Aral İlkokulu, Saffet Şeker İlkokulu, Kandilli İlkokulu, Atatürk İlk/ortaokulu, Çitosan ilk/ortaokulu, Metristepe ilk/ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy ilk/ortaokulu, Necatibey ilk/ortaokulu, Zehra Ulusay ilk/ortaokulu, Saffet Şeker Ortaokulu, İmam Hatip Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Fen Lisesi, İMKB Anadolu Lisesi, Mustafa Şeker Anadolu Lisesi, 70.'inci Yıl Sağlık Meslek Lisesi, Selahattin Şeker Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi okul müdürlerine, protokol mensupları tarafındanödül, sertifika ve belgeleri verildi. Program belge dağıtım töreninin ardından sona erdi.

Törene İlköğretim denetmenleri, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Müftü Vekili Abdülvahap Teker, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis üyesi İ. Zeki Uyanık, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te 21 Okul Beyaz Bayrak Ödülü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement