Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde katıldığı karne töreninde gençlere seslenerek, “Bizim bu millete borcumuz var, o yüzden hedeflerinizi her zaman büyük tutmanız gerekiyor” dedi.

13.06.2015 12:37

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde katıldığı karne töreninde gençlere seslenerek, "Bizim bu millete borcumuz var, o yüzden hedeflerinizi her zaman büyük tutmanız gerekiyor" dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen karne törenine katıldı. Öğrencilere 3 karne hediyesi birden veren, Başkan Şinasi Gülcüoğlu, gençlere geleceklerine yön verecek tasfiyelerde bulundu. Gelişen kitle iletişim araçları ve teknoloji ile insanların evlere, masa başlarına hapsolduklarına dikkat çeken Başkan Gülcüoğlu, öğrencilere taşıdıkları enerjiyi sokakta, sokak oyunlarında atmaları tasfiyesinde bulundu. Bünyan Belediyesi olarak buna imkan sağlamak adına, çocukların ve gençlerin kullanabileceği iki halı saha yaptıklarını ifade eden Başkan Şinasi Gülcüoğlu, kısa sürede tamamlanacak olan projeleri, çocuklara ve gençlere armağan etti. Başkan Şinasi Gülcüoğlu, geçmiş dönemde milletin fedakarlıklarından dolayı bizlerin bu millete borcu olduğunu ifade ederek, "Bizlerden sonra bu borcu siz gençlerimiz ödeyecek. Bu yüzden hedeflerinizi büyük koyun. Hedeflerinize yürürken önünüze çıkan engeller sizleri koyduğunuz hedefe ulaşmaktan vazgeçirmesin. Özverili bir çalışmayla koyduğunuz bu hedeflere ulaşmanız kısa sürede mümkün olacaktır. B yüzden sizden tek isteğim hayatınıza dair hedeflerinizi daima yüksek tutun" dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile daima koordineli bir çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu, gençlerin ve çocukların eğitim ve gelişiminde üzerlerine düşeni her zaman yaptıklarını, birçok projede Bünyan Belediyesi olarak yer aldıklarını, bu bağlamda TEOG sınavına girecek öğrencilere ücretsiz kaynak sağlamak gibi sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını belirtti. Başkan Gülcüoğlu, mezun olan öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi. Karnesi güzel olan öğrencileri tebrik eden Başkan Gülcüoğlu, karnesinde zayıf not olan öğrencilere ise üzülemeden bir dahaki yıl daha iyi çalışmaları tasfiyesinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından ilçe genelinde okulunu birincilikle bitiren öğrencilere Bünyan Belediyesi tarafından II. Abdülhamid Hanı anlatan tarihi bir roman hediye edildi. Öğrencilere hediyeleri Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay ve ilçe protokolü tarafından verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement