Büyükşehirli Atıcılar Şampiyonluk İçin Atacak - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirli Atıcılar Şampiyonluk İçin Atacak

Büyükşehirli Atıcılar Şampiyonluk İçin Atacak

Geçtiğimiz yıl Federasyon Kupasıyla birlikte Türkiye Şampiyonluğunu da kazanan Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı genç atıcıları, hafta sonu yapılacak olan Türkiye Atıcılık Federasyonu Trap Kupasında başarısını sürdürmek için yarışacak.

22.04.2014 14:32

Geçtiğimiz yıl Federasyon Kupasıyla birlikte Türkiye Şampiyonluğunu da kazanan Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı genç atıcıları, hafta sonu yapılacak olan Türkiye Atıcılık Federasyonu Trap Kupasında başarısını sürdürmek için yarışacak.

Antrenör Ali Emre Güray nezaretinde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı başarılı genç atıcılar 24-27 Nisan tarihleri arasında İstanbul İstinye'de yapılacak olan Federasyon Kupasına katılacak. Milli takım kafilesinde yer alan sporculardan Genç erkekler trap müsabakalarında Halil İbrahim Kaymakçı, Ahmet Balkancı yarışacak.

Genç Bayanlar da ise, Serda Saadet Kandıra, Gizem Çavuş mücadele edecek. Gençlerde mücadele edecek diğer sporculardan Buğra Demircan ile Büyük bayanlarda yarışacak olan Pınar Uzel müsabakalarda derece yapabilmek için ter dökecek. Branş sorumlu yöneticisi Ahmet Çelebi, "Geçtiğimiz yıl alt yapı ağırlık kadroyla yola çıktık. Elde ettiğimiz iki kupayla doğru bir karar verdiğimizi görmüş olduk. Bu yılda genç arkadaşlarımızla bunu sürdürmek istiyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirli Atıcılar Şampiyonluk İçin Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement