Çalındığı Sanılan Otomobil Mezarlıkta Bulundu - Son Dakika
Yerel

Çalındığı Sanılan Otomobil Mezarlıkta Bulundu

Malatya'nın Darende ilçesinde, bir polis memurunun çalındığını zannederek ihbarda bulunduğu otomobili, el freninin tutmaması sonucu yaklaşık 30 metre geri giderek düştüğü mezarlıkta bulundu.

24.08.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Darende ilçesinde, bir polis memurunun çalındığını zannederek ihbarda bulunduğu otomobili, el freninin tutmaması sonucu yaklaşık 30 metre geri giderek düştüğü mezarlıkta bulundu.

Alınan bilgiye göre, Antalya'da görev yapan polis memuru Dursun Kayış, tatilini geçirmek için memleketi Darende'ye geldi. Hasan Gazi Caddesi'ndeki akrabalarını ziyarete giden ailesini almak için akşam saatlerinde eve gelen Kayış, aracını el frenini çekerek çalışır vaziyette park etti.

Bir süre sonra evden çıktığında aracın yerinde olmadığını gören Kayış, polisi arayarak aracının çalındığını bildirdi. Mahalleye gelen olay yeri inceleme ekipleri, içerisinde bir miktar para da olduğu belirtilen aracın çalındığına dair ize rastlamadı.

Sabah namazından dönerken, mahalle mezarlığında çalıların arka kısmında bir otomobil gördüğünü söyleyen vatandaşın ihbarı üzerine polis, aracı yaklaşık 30 metre uzaklıkta ve 5 metre aşağıdaki mahalle mezarlığında buldu.

Yapılan incelemede, kısa süre önce fren balataları yenilenen aracın hafif meyilli yolda el freninin tutmaması sonucu mezarlığa düştüğü tespit edildi.

Kayış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece karanlığında çalılıkların üzerinden aşağı düşen aracın sesini duymadıklarını, koyu renkli olduğu için fark edemediklerini, ayrıca böyle bir şeyin başlarına geleceğini düşünmediklerini söyledi.

Aracının vinç yardımıyla mezarlıktan çıkarılmasını izleyen Kayış, parasının ve aracının çalınmadığına sevindiğini ancak otomobilinde ciddi hasar oluşmasına üzüldüğünü belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çalındığı Sanılan Otomobil Mezarlıkta Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement