Cizre Myo'da Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Cizre Myo'da Mezuniyet Töreni

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

31.05.2015 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Mehmet Nuri Nas, Rektör Yardımcıları Murat Seke, Gürol Okay, Yakup Basmacı, Genel Sekreter Nurullah Aktaş, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı, Cizre MYO Müdürü Vedat Sönmez,  Cizre Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadir Kunur, AK Parti İlçe Başkanı Bedirhan Şık, iş adamları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Cizre MYO yedinci dönem okul birincisi Nurten Çalapkolu'nun ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Nas, öğrencilerin zorlu yollardan geçerek, okulda öğrendikleri değerli bilgilerle bugün mezun olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Nas, "Sadece ben değil, bütün mesai arkadaşlarım öğrencilere daha iyi hizmet vermek için ve daha iyi yetiştirmek için buradayız. Öğrencilerin edindiği bilgiler başarılı olmaları için fazlası ile yeter. Yalnız her zaman kendilerini daha iyi geliştirmek için gayret göstermeli ve kendilerine güvenmelidirler" dedi.

Cizre MYO Müdürü Sönmez ise, okulun 536 öğrenci ile eğitim faaliyetlerine devam ettiğini bu yıl ise 162 öğrencinin mezun olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından, dereceye giren öğrenciler diplomalarını protokolün elinden aldı.

Öğrenciler daha sonra keplerini fırlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cizre Myo'da Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement