Çomü'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çomü'den Kısa Kısa

Biga MYO'da "Otomotiv Sektöründeki Güncel Gelişmeler" konferansı.

22.12.2014 16:57

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) "Otomotiv Sektöründeki Güncel Gelişmeler" konulu konferans düzenlendi.

Üstünberk Holding Müşteri İlişkileri Direktörü Rıfat Şele Türkiye, Avrupa ve dünyadaki otomotiv sektörüne ait şartlar ve gelecek beklentileri üzerine bir çerçeve oluşturup, yetişmiş teknik elemanlara olan ihtiyacın büyüklüğüne değindi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Cenk Hatip ise iş sağlığı ve güvenliğinin önemine işaret ederek, hayattan kesitler sundu, iş güvenliğinin sadece kişinin kendisi için değil ailesi için de önem arz ettiğini kaydetti.

- Yenice MYO'da seminer

Yenice Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) "Yatırımların İşletme Maliyetlerine Etkileri ve Maliyetlendirme" konulu seminer düzenlendi.

Kale Holding Kale Seramik Fabrikası Mali ve İdari İşler Maliyet Muhasebesi Departmanı Yöneticileri Samet Pala ve Tülay Salkım'ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, maliyet kavramı ve maliyetlerin oluşumu, maliyetlerin dağıtım kriterleri ve muhasebeleştirme süreci, yatırım kavramı, çeşitleri ile yatırım projesinin hazırlanması, yatırım yapmadan önce cevaplandırılması gereken sorular, karşılaşılan temel sorunlar hakkında sunumlar yapıldı.

Yenice MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Tuncay Efe, öğrencilerin yetkinliğinin artırılması adına üniversite sanayi iş birliğiyle gerçekleştirilen ve özel sektörün tecrübelerinin öğrencilere aktarıldığı etkinliklerin devam edeceğini kaydetti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çomü'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement