Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

Cumhuriyet Bayramı\'na Doğru

Alaplı Belediye Başkanı Tekin ve CHP Alaplı İlçe Başkanı Tosun, kutlama mesajı yayımladı.

27.10.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tekin, mesajında, 29 Ekim 1923'te kurulan cumhuriyetin 91. yılını yine büyük bir heyecan, coşku ve gururla kutladıklarını belirtti.

Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının, yokluklar ve imkansızlıklar içinde yazdıkları kahramanlık destanının neticesinde kurulan cumhuriyeti nice 91 yıllara taşıyacak olmanın da azim ve kararlılığı içinde olduklarını anlatan Tekin, "Dünyadaki çıkar çatışmalarının bugün geldiği noktaya baktığımızda, cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkılmasının ve cumhuriyetimizin ilelebet yaşatılmasının birlik ve beraberliğimizin, bölünmez bütünlüğümüzün vazgeçilmez unsuru olduğu daha iyi anlaşılacaktır. Cumhuriyet, birlik ve beraberliğimizin, bütünlüğümüzün kısacası ülkemizin geleceğinin en büyük teminatıdır" ifadesini kullandı.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun da cumhuriyetin tarihin en büyük çağdaşlaşma ve değişim hamlesi olduğunu kaydetti. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement