Cumhuriyet Halk Partisi 90. Kuruluş Yılını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi 90. Kuruluş Yılını Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi 90. Kuruluş Yılını Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Teşkilatı 90.Kuruluş yılını Atatürk Anıtı Önünde düzenlediği törenle kutladı.

09.09.2013 14:00

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Teşkilatı 90. Kuruluş yılını Atatürk Anıtı Önünde düzenlediği törenle kutladı.

Törene CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, parti il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri ve partililer katıldı. CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk'ün kutlama mesajları törende okundu. İl Başkanı Halil Furat Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Çelenk bırakma işleminden sonra konuşmalara geçildi.

Törende Konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin," CHP kuruluş felsefesiyle Türkiye Cumhuriyetinin yılmaz savunucusudur ve olmaya devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partimizin 90. Kuruluş yıldönümünü kutluyor başta Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimi saygıyla anıyorum" dedi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat yaptığı konuşmada CHP'nin 9 Eylül 1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş, sosyal demokrat görüşü benimsemiş sol bir parti olduğunu ifade ederek "CHP Türkiye Cumhuriyetinin laik, onurlu, çağdaş bir devlet olarak güçlenmesi ve halkının mutluluğu için çalışan bir partidir ve çalışmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından partililer İsmetpaşa Parkına gelerek İnönü Anıtı önünde saygı duruşunda bulunduktan sonra anıta karanfiller bıraktılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Halk Partisi 90. Kuruluş Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement