Demre'de Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Demre'de Bayramlaşma Töreni

Demre\'de Bayramlaşma Töreni

Antalya’nın Demre ilçesinde Kurban Bayramı’nın birinci günü resmi kurum ve kuruluşlar ile vatandaşların katıldığı bayramlaşma töreni düzenlendi.

24.09.2015 15:05

Antalya'nın Demre ilçesinde Kurban Bayramı'nın birinci günü resmi kurum ve kuruluşlar ile vatandaşların katıldığı bayramlaşma töreni düzenlendi.

Demre Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, Demre Kaymakamı Murat Uz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Erdoğan, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol üyelerinin, misafirlerle tek tek bayramlaştığı törende konuşma yapan Demre Kaymakamı Murat Uz, "Terör olaylarından dolayı bu bayramı biraz hüzünlü yaşıyoruz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır, ülkemizin de birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir bayram geçirmesini diliyorum" dedi.

Tören, protokol üyelerinin, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı ve hastane ziyaretleri sonrası sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement