Denizli'de Başkan Zolan, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Başkan Zolan, Mazbatasını Aldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, mazbatasını aldı.

08.04.2014 16:09  Güncelleme: 16:14

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, mazbatasını aldı.

30 Mart seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak girdiği seçimlerde göreve yeniden seçilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Bahçelievler'deki İl Seçim Kurulu'na gelerek kurul başkanı Necla Akkuş'tan mazbatasını aldı.

Zolan, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimde milletin iradesinin sandığa ve sonuçlara yansıdığını, sonuçlar sonrasında da Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ilk başkanı olma sıfatıyla mazbatasını aldığını ifade etti.

"İnşallah bize inananların, güvenenlerin vermiş oldukları bu yükü hep birlikte taşıyacağız" diyen Zolan, şöyle konuştu:

"Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ilk başkanı olmak çok önemli. Bunun sorumluluğunu ve ağırlığını da bilerek bu işe girmiştik. 10 yıllık tecrübemizle yapmış olduğumuz işlerin daha güzelini, iyisini, fazlasını yine vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. 10 yılda yapmış olduğumuz işleri biz birlikte başardık, inşallah yine birlikte başaracağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın örneği ve teminatı olacaktır."

Zolan, seçim sonuçlarına yapılan itirazlarla ilgili soru üzerine 40 binin üzerinde fark olmasına rağmen itirazların devam ettiğini ancak Denizli'de temiz bir seçim olduğunu düşündüklerini belirtti.

Zolan ile birlikte AK Parti'den Pamukkale Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da mazbatalarını aldı. Partililerin tebriklerini kabul eden başkanlar daha sonra makamlarında personelin tebriklerini kabul etti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Başkan Zolan, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement