Didim'de İyi Tarım Uygulaması Yapan Üreticilere İlaçlama Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Didim'de İyi Tarım Uygulaması Yapan Üreticilere İlaçlama Eğitimi

Didim\'de İyi Tarım Uygulaması Yapan Üreticilere İlaçlama Eğitimi

Didim İlçe Tarım Müdürlüğü önderliğinde Didim Ziraat Odasının katkılarıyla İyi tarım uygulaması yapan üreticilere ilaçlama konusunda eğitimler verildi.

24.07.2015 12:05

Didim İlçe Tarım Müdürlüğü önderliğinde Didim Ziraat Odasının katkılarıyla İyi tarım uygulaması yapan üreticilere ilaçlama konusunda eğitimler verildi.

Didim İlçe Tarım Müdürlüğü önderliğinde Didim Ziraat Odasının katkılarıyla İyi tarım uygulaması yapan üreticilere ilaçlama konusunda eğitimler verildi. Didim Ticaret Odası Toplantı salonunda gerçekleşen eğitimlere Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür yardımcısı Yılmaz Bozkır, İl Tarım Müdürü Gıda ve Yem Şube Müdürü Figen Sezer, İl Tarım Müdürlüğü Su Ürünleri Şube Müdürü Ertuğrul Polat, Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halis Yaşar ile Didimli üreticiler katıldı.

Eğitimlerde İyi tarım uygulaması kapsamında olan üreticilerin İyi tarım uygulaması yaptığı kendi arazilerinde ilaçlama yapabilmesi amacıyla gerçekleştirildiği ve bu belgeye sahip olmaya üreticilerin iyi tarım desteklemelerinden faydalanamayacağı öğrenildi.

3 gün sürecek eğitimlerin Didim'de verilmesinin önemli olduğunu belirten Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir Didim'de iyi tarım yapan üreticiler olduğunu ve bunların bu desteklemelerden faydalanması açısından eğitimlerin önemli olduğunu ifade etti ve emeği geçenlere teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de İyi Tarım Uygulaması Yapan Üreticilere İlaçlama Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement