Edincikspor'a 600 Bin Liralık Ödenek - Son Dakika
Yerel

Edincikspor'a 600 Bin Liralık Ödenek

Edincikspor'da, Kulüp Asbaşkanı Yakup Ataş, Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden kulübe 600 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı.

23.08.2014 13:43  Güncelleme: 14:00

Balıkesir Süper Amatör Küme takımlarından Edincikspor'da, Kulüp Asbaşkanı Yakup Ataş, Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden kulübe 600 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı.

Ataş, Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısında, aktarılan ödenek sayesinde 3 yıldır kapalı olan statlarını sentetik sahaya dönüştüreceklerini bildirdi.

Mevcut saha kriterlere uymadığı için maçlarını Bandırma'daki Sanayi Sitesi Sahası'nda yaptıklarını dile getiren Ataş, şöyle konuştu:

"Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden sahamızın yapımı için 600 bin lira kaynak tahsisi yapıldı. Bu kaynağı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına gönderecek ve sahamızın yapılmasıyla ilgili ihale Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Öncelikle kulübümüze verilen ödenekte emeği geçen Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'a, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a ve Spor Toto Genel Müdürlüğüne kulüp yönetimi olarak teşekkür ediyorum." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edincikspor'a 600 Bin Liralık Ödenek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement