Eleşkirtliler Kardeş Belediye İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Eleşkirtliler Kardeş Belediye İftarında Buluştu

Eleşkirtliler Kardeş Belediye İftarında Buluştu

Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi ile kardeş belediye olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen onuruna verilen iftar yemeğine Eleşkirtliler yoğun ilgi gösterdi.

20.06.2016 09:36

Ağrı'nın Eleşkirt Belediyesi ile kardeş belediye olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen onuruna verilen iftar yemeğine Eleşkirtliler yoğun ilgi gösterdi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı'nın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen onuruna hükümet konağı bahçesine konan çadırda halka bir iftar yemeği tertip edildi. Eleşkirt Belediye Başkan Vekili Dadaş Sarı iftar öncesi haziruna yaptığı konuşmada, "Yanlızca Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı değil, yalnızca gönüllerimizin belediye başkanı da değil tüm doğu bölgesinin de belediye başkanı olan sayın Mehmet Sekmen beyfendiye tüm Eleşkirt halkı adına şükranlarımızı sunuyor, kendini vekaleten temsil eden başkan vekili Eyüp Tavşanoğluna, Eski Genel Sekreter Yardımcısı Alimder Aydemir'e daire başkanı kardeşime tüm Eleşkirtli hemşehrilerim adına teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum" ded.

İftar programında bir yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Eyüp Tavşanoğlu, "Protokol üyelerini selamladıktan sonra, güzel Eleşkirt'in güzel insanlarını saygıyla selamlıyorum. Biz burada bugün iftarımızı güzel bir ortamda açacakken İslam coğrafyasının farklı bölgelerinde din kardeşlerimiz kan kaybediyor, can kaybediyor. Bugün İslam coğrafyasında dimdik ayakta duran tek devlet tek millet biziz. Bunun kıymetini bilelim birbirimize sıkı sıkı sarılalım. Biz bir ve beraber olursak Allah'ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimizin hiçbir sıkıntımız kalmaz" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirtliler Kardeş Belediye İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement