Eski Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta Açıklaması

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bütçeden en büyük desteği eğitime verdiklerini belirterek, "Türkiye'nin istikrarından, iyi yönetiminden rahatsız olanlar, 'AK Parti, dört yıl daha yola devam ederse 2019 yılında yapılacak seçimlerde bu millet bunları yeniden seçer' düşüncesiyle yol kesme gayreti içerisindedir" dedi.

07.05.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bütçeden en büyük desteği eğitime verdiklerini belirterek, " Türkiye'nin istikrarından, iyi yönetiminden rahatsız olanlar, ' AK Parti, dört yıl daha yola devam ederse 2019 yılında yapılacak seçimlerde bu millet bunları yeniden seçer' düşüncesiyle yol kesme gayreti içerisindedir" dedi.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde Kazım Karabekir Fen Lisesi tarafından hazırlanan TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışına katılan Bozdağ, Türkiye'nin dört bir yanını üniversitelerle donattıklarını bildirdi. Bozdağ, iyi okullarda, iyi öğretmenlerin elinde ve iyi imkanlarla eğitim yapıldığını söyledi.

Bozdağ, Yozgat ve Türkiye'nin bu anlamda büyük değişiklikler yaşadığını savunarak, "Daha da yaşayacaktır. Çünkü eğitimi güçlendirdikçe ekonomimiz de güçlenecek, milletimiz, sağlığımız, adaletimiz ve her şeyimiz daha güçlenecektir. Çünkü bütün hizmetleri veren insanları, bu kurumlar, bu okullar yetiştiriyor. Eğitim yoluyla onlar şekillenip milletimizin emrine giriyorlar. O yüzden eğitime ne kadar destek yapsak yeterli değil" diye konuştu.

Daha sonra stantları gezen Bozdağ, öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler aldı.

Seçim irtibat bürosunu açtı

Akdağmadeni'ndeki programın ardından Sorgun ilçesine geçen Bozdağ, partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Bozdağ, burada yaptığı konuşmada da muhalefet partilerinin bir çok vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalıştığını savundu.

Haziranda yapılacak genel seçimlerin Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Bekir Bozdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Hizmet ve güvenle bu dört yıl içinde Türkiye çok şey kazanacaktır. Bundan yana benim hiç mi hiç şüphem yok. Onun için herkes bir araya gelmiş. Türkiye'nin istikrarından, iyi yönetiminden rahatsız olanlar, 'AK Parti, dört yıl daha yola devam ederse 2019 yılında yapılacak seçimlerde bu millet bunları yeniden seçer' düşüncesiyle yol kesme gayreti içerisindedir. Bu çabanın içerisindedir. Bu seçimlerin bir çok özelliği vardır. Bunlardan bir tanesi siyasi partilerin seçim beyannameleridir. Siyasi partiler bu beyannamelerde bir çok vaatlerde bulunmuşlar, palavra sınırlarını aşmışlardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement