Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesinin sosyal projeler kapsamında yürüttüğü söyleşi ve bilgilendirme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

30.11.2011 15:21

Tepebaşı Belediyesinin sosyal projeler kapsamında yürüttüğü söyleşi ve bilgilendirme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tunalı Beldeevi'nde Tabipler Odası işbirliğiyle "Ev Kazaları ve İlkyardım" konulu söyleşi düzenlendi.

Dr. Akif Aladağ'ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, günlük yaşamda karşılaşılabilecek kazalar ve önlemleri konusunda bilgiler verildi.

Zincirlikuyu Beldeevi'nde düzenlenen seminerde de avukatlar Nilüfer Özekin ve Sultan Ballı tarafından kadınların yasal hakları anlatıldı.

-Yunuskent Anaokulu öğrenci ve öğretmenlerinden

Odunpazarı'na ziyaret

Yunuskent Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri Odunpazarı bölgesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretçilere Odunpazarı Belediyesinin çocuklara yönelik hayata geçirdiği projeler ile tarihi Odunpazarı bölgesi gezdirildi.

En çok oyuncak ev ve kütüphaneye ilgi gösteren çocuklar, ilerleyen günlerde yeninden Odunpazarı belediyesini ziyaret etmek istediklerini ifade etti.

-"Dullar" adlı tiyatro oyunu sahnelendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından "Dullar" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Dullar" adlı oyun, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde (YKSM) sanat severlerle buluştu.

Yönetmenliğini Hülya Karakaş'ın yaptığı oyunda, oyuncular Güzin Özyağcılar, Hale Akınlı, Süeda Çil, Neslihan Ayşe Öztürk ve Hülya Karakaş ayakta alkışlandı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, oyun sonrası sanatçılara çiçek verdi.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement