Fatsa Belediyesi'nden Kırsalda Yol Çalışması - Son Dakika
Yerel

Fatsa Belediyesi'nden Kırsalda Yol Çalışması

Fatsa Belediyesi\'nden Kırsalda Yol Çalışması

Fatsa Belediyesi Kırsal Müdürlüğü 2016 yılı yol çalışmalarını sürdürüyor.

16.11.2016 16:04

Fatsa Belediyesi Kırsal Müdürlüğü 2016 yılı yol çalışmalarını sürdürüyor.

2015 yılı Mayıs ayında kurulan Kırsal Müdürlüğü geçen Ramazan Bayramı günü yaşanan sel felaketine rağmen bir yandan hasar onarma çalışması yaparken bir yandan da yol çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal 1.Bölge ekipleri gelen talebe göre Kasım ayının 15'i itibariyle 3 bin 745 metre beton yol çalışması, Kırsal 2.Bölge ekipleri ise 3 bin 265 metre beton yol çalışması yaptılar. Kırsal Müdürlüğü ekipleri ayrıca 8 kilometre asfalt yol ve 70 kilometre de yol çakılma çalışma, 400 kilometre de ham yol iyileştirme ve tadilat çalışması gerçekleştirdi.

"Hedefimiz 2017 yılında bu çalışmamızı 2 katına çıkarmak"

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu yapılan yol çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada Fatsa'da Ramazan Bayramı günü büyük bir sel felaketi yaşandığını belirterek, "Böyle bir sel felaketi Cenabı Allah bir daha yaşatmasın. Bu sel felaketi 2016 yol çalışması programımızı etkilemesine rağmen Kırsal Müdürlüğü ekiplerimiz yaz ayını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı ama havaların çoğu zaman yağmurlu geçmesi nedeniyle aksaklıklar yaşadık. Buna rağmen ekiplerimiz şuana kadar Mayıs ayı itibariyle ilçemizin çeşitli mahallelerinde 7 bin 10 kilometre beton yol yaptılar. 8 kilometreye yakın asfalt yol çalışması, 70 kilometreye yakın yol çakıllama çalışması ve yaklaşık 400 kilometreye yakın da ham yol iyileştirme ve bu yolların tadilat çalışması yapıldı. Ben ekiplerimizin 2016 yılını sel felaketine rağmen verimli geçirdiğine inanıyorum. 2017 yılında inşallah bu çalışmalarımızı 2 katına çıkartarak daha çok şehir merkezi ağırlıklı köylerden mahalleye dönen mahallelerimizin sorunlarını gidermeye çalışacağız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Belediyesi'nden Kırsalda Yol Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement