Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP'nin Kütahya milletvekili adayı Şeref Han, Ruhsen Kumdalı ve Faruk Behram Soydan, Hisarcık ilçesinde esnafı ziyaret etti.

29.04.2011 11:12

CHP'nin Kütahya milletvekili adayı Şeref Han, Ruhsen Kumdalı ve Faruk Behram Soydan, Hisarcık ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Han, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, Kütahya'nın iktidara geçen dönem 6 milletvekili verdiğini, bu dönem ise 5 milletvekili vereceğini hatırlattı.

Türkiye'nin her yerinde gıda maddesi ve kömür dağıtıldığını, ancak bunun Kütahya'da yapılmadığını iddia eden Han, şöyle konuştu:

"Halk kendi vekilini seçecek. Nasip olur da bizler milletvekili olursak, Ankara'da iki ev tutacağım. Geldiğiniz zaman, AK Parti İlçe Başkanı dahil, yeter ki bana telefon açsın, 'Şeref bey Ankara'ya geliyorum, işim var' desin. Terminalden aldırıp evime götüreceğim. Yatıracağım, yedirip, içireceğim, hastası varsa hastaneye yatırıp tedavi ettireceğim. Tekrar götürüp otobüsüne bindirip geri göndereceğim. En önemlisi bütün bunları yaparken, 'Kardeşim sen hangi partiliydin, hangi partiye oy verdin' diye soran namert olsun. Bizim için yandaş yok, vatandaş var. Biz 'CHP'de hizmet edeceğiz' diyerek yola çıkmadık, biz

'millete hizmet edeceğiz' diye yola çıktık. Şu anda beni destekleyen, namaz dışında hayatında sola selam vermemiş binlerce arkadaşım var. Bu bir yandan bizi mutlu ederken bir yandan da ciddi bir vebal ve yük altına sokuyor. Bu insanların bana bel bağlamış olması beni korkutuyor. Niye korkutuyor? Acaba bunlara layık vekillik yapabilecek miyim. 24 saatimizi hizmete vereceğiz. Size şeref, namus sözü veriyorum, destek veren vermeyen Kütahyalı hiçbir arkadaşımızı utandırmayacağım. "

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement