Gölbaşı Belediyesi Hizmet-İş'le Toplu Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Belediyesi Hizmet-İş'le Toplu Sözleşme İmzaladı

Gölbaşı Belediyesi Hizmet-İş\'le Toplu Sözleşme İmzaladı

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası toplu sözleşme imzaladı.

24.06.2014 12:21

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası toplu sözleşme imzaladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve Hizmet-İş Sendika Şube Başkanı Mahmut Doğan yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlayarak toplu iş sözleşmesini imzaladı. Gölbaşı Belediyesi'nde ki 39 sendikalı işçinin maaşı için sendika ile belediye anlaştı.

Hizmet İş Sendika Başkanı Mahmut Doğan, burada yaptığı açıklamada, Adıyaman merkez ve birçok ilçesinde toplu iş sözleşmeleri yapıldığını ifade ederek, "Belediye Başkanı sayın Yusuf Özdemir'in belediyenin imkanları doğrultusunda en uygun ücreti işçi arkadaşlara verdi. Bu yıl ve geçmiş yıllarda olduğu gibi hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadan ilk oturumda anlaşma sağladık. Bu nedenle de sayın Belediye Başkanımıza göstermiş olduğu hassasiyet ve işçi arkadaşların haklarının fazlasıyla verilmesinden dolayı teşekkürlerimizi kendilerine bir borç biliriz" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir de Gölbaşı Belediyesi'nin bir aile olduğunu belirterek, görev yapan işçilerin özveriyle çalıştığını ve bu nedenle de belediyenin imkanları dahilinde kendilerine yüzde 14 oranında zam yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir ve Hizmet İş Sendika Şube Başkanı Mahmut Doğan, Belediye Daime encümenleri, Gölbaşı Belediyesi Hizmet İş Sendika Temsilcisi Mehmet Solak'ın katılımıyla yapılan 2014 yılı toplu iş sözleşmesi yüzde14 olarak belirlenirken, 2015 yılı içinde de yüzde 14 olarak anlaşma sağladılar.

İki yıllık toplu iş sözleşmesi sonucu Gölbaşı Belediyesi'nde sendikalı olarak çalışan 39 işçinin maaşı 2 bin 350 TL olarak tespit edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Belediyesi Hizmet-İş'le Toplu Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement