Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açtı

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açtı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisini açtı.

05.06.2014 15:56

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisini açtı.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi bahçesinde yapılan serginin açılış töreninin açış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kaya kursların amaçlarını anlattı. Kaya, "Bugün sayıları 970'e ulaşan Halk Eğitim Merkezleri günümüzde beşeri gelişme, sosyal dayanışma, sosyal ve bölgesel gelişimlerin merkezi, değişen ve gelişen ekonomi ile iş ihtiyaçları doğrultusunda kurslar açmaktadır" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan ise "Halk Eğitim Merkezleri Türkiye için bugün ne kadar önemliyse yarın daha önemli hale gelecektir. Ülkeyi ileriye götürmek istiyorsanız çocuklarınızı çok iyi bir şekilde eğitmeniz bilgi ve beceri ile donatmanız lazımdır. Gölbaşı ilçesi usta öğreticiler yönünden de çok şanslı bir ilçe. İstediğimiz her alanda usta öğretici bulabiliyoruz. Bu güzel çalışmalarından dolayı bütün Halk Eğitim çalışanlarına ve Yılsonu Sergisinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Törene Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Belediye Başkanı vekili Recep Yarımay, Gölbaşı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Atakan, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Gölbaşı Emniyet Müdürü Orhan Tor, Belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement