Gölbaşı'nda Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Gölbaşı\'nda Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi tarafından, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle konferans düzenlendi.

19.10.2015 12:42

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi tarafından, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle konferans düzenlendi.

Konferansa Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Müftüsü Selami Sayın, din görevlileri, vatandaşlar ile konuşmacı olarak Profesör Doktor Mustafa Ağırman katıldı. Belediye Konferans salonunda düzenlenen konferans Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Konferans öncesi bir konuşma yapan Müftü Sayın " Diyanet İşleri Başkanlığı, 1-7 Ekim Tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın bu seneki temasını 'Cami, Kadın ve Aile' olarak belirlemiştir. Camilerimizin Asr-ı Saadet döneminde olduğu gibi pek çok fonksiyon icra eden mekanlar haline getirilmelerinin önemi vurgulanacaktır" dedi.

Selamlama konuşmasının ardından Profesör Doktor Mustafa Ağırman konferansta, camiler, camilerde nasıl davranılması gerektiği, insanların camilerde bulduğu huzur, din görevlilerinin nasıl davranması gerektiği ve insanlarla nasıl etkileşimde bulunmaları gerektiği konusunda bilgi verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement