Güzelbahçelilerden, İzmirgaz'a 'Doğalgaz İstiyoruz' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçelilerden, İzmirgaz'a 'Doğalgaz İstiyoruz' Ziyareti

Güzelbahçelilerden, İzmirgaz\'a \'Doğalgaz İstiyoruz\' Ziyareti

Güzelbahçe Kent Konseyi'nin “Güzelbahçe'ye doğalgaz istiyoruz” adı altında başlattığı imza kampanyasında toplanan 7 bini aşkın imza, İzmirgaz'a teslim edildi.

21.03.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelbahçe Kent Konseyi'nin "Güzelbahçe'ye doğalgaz istiyoruz" adı altında başlattığı imza kampanyasında toplanan 7 bini aşkın imza, İzmirgaz'a teslim edildi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı Özan Parlar ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte İzmirgaz'a gitti, Kent Konseyi'nin topladığı 7 bini aşkın imza Genel Müdür Burçin Yandımata'ya teslim edildi. İzmirgaz Genel Müdürü Yandımata, Güzelbahçelilerin bu haklı taleplerini yerine getirmek için çalıştıklarını belirterek, "Öncelikle belediye başkanımıza ve kent konseyi yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Gayet medeni bir davranış sergileyerek buralara kadar geldiniz. Zaten belediye başkanımız daha önce de defalarca geldi, o üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ve yapıyor. Öncelikle sizlere şu sözü veriyorum. Güzelbahçe'ye doğalgaz en kısa sürede gelecek" dedi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de ilçede her 100 evden 90'ının doğalgaz istediğini belirterek, "Güzelbahçe, temiz havası, doğası ve çevresi ile İzmir'in en gözde ilçelerinin başında geliyor. Güzelbahçe'de yaşayan vatandaşlarımız, özellikle kış aylarında katı yakıt yakarak havayı kirletmek istemiyor. Ayrıca ekonomik olarak da mevcut yakıtlar vatandaşın cebini yakıyor. Oysa doğalgaz hem temiz hem de ucuz enerji. Bu nedenle Güzelbahçeliler bir an önce doğalgazın gelmesini istiyor. Bunun için de 7 bini aşkın Güzelbahçeli imza verdi. Yeni dönemde belediye meclisi olarak ruhsat verirken katı yakıt kullanımını kısıtlamayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Daha sonra Başkan İnce ve Kent Konseyi Başkanı Özan Parlar, toplanan imzaları bir dosya halinde Burçin Yandımata'ya verdiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçelilerden, İzmirgaz'a 'Doğalgaz İstiyoruz' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement