Halı Saha Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Bitlis’in Ahlat ilçesinde Faydalı Çocuk Bilinçli Toplum Projesi kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

09.06.2016 16:27

Bitlis'in Ahlat ilçesinde Faydalı Çocuk Bilinçli Toplum Projesi kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

SODES projesi kapsamında düzenlenen proje takımları ve mahalleler arası halı saha futbol turnuvasının final maçında Proje-A takımı ile Kale Mahallesi futbol takımı karşı karşıya geldi. İlgiyle izlenen bu maçın ilk yarısını Proje-A takımı 2-0 önde kapattı. Proje-A takımı müsabakayı 6-1'lik bir skorla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın kupa törenine katılan Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, güzel organizasyonlarından ötürü dernek başkanı Abdurahman Pirhasanoğlu, proje koordinatörü İsmail Akarsu ve sporculara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Çoban, çocukların faydalı şeyler yaparak akabinde de faydalı ve bilinçli bireyler olmaları adına atılan bu adım ve etkinliklerin çok doğru olduğunu, özellikle toplumu kaynaştırıcı, birleştirici, birlik ve beraberlik bilinci içerisinde hareket etmenin temel adımlarının bu tür faaliyetlerden geçtiğini vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuvanın şampiyonu olan Proje-A takımının kupasını Başkan Çoban takdim ederken, ikinci olan Kale Mahallesinin kupasını Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mazlum Koca, üçüncü olan Proje-B takımına kupasını ise Selçuklu Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Levent Akürek tarafından verildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halı Saha Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement