Hayrat Vakfı'ndan Gölbaşı Kaymakamına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hayrat Vakfı'ndan Gölbaşı Kaymakamına Ziyaret

Hayrat Vakfı\'ndan Gölbaşı Kaymakamına Ziyaret

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Hayrat Vakfı ve Uluslararası Eğitimciler Derneği (ULUED), Kaymakam Murat Zaderoğlu’nu ziyaret etti.

06.09.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Hayrat Vakfı ve Uluslararası Eğitimciler Derneği (ULUED), Kaymakam Murat Zaderoğlu'nu ziyaret etti.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezinde görevli Osmanlıca kurs öğretmeni ve Hayrat Vakfı ile ULUED Gölbaşı Temsilcisi Abdullah Çaktı ve Yönetim Kurulu, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zaderoğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kaymakam Zaderoğlu, Osmanlıcanın önemine değinerek, seçmeli ders olması gerektiğini vurguladı. Zaderoğlu, Osmanlıca kursları hakkında bilgi aldı. ULUED Gölbaşı Temsilcisi Abdullah Çaktı ise Gölbaşı ilçesinde 900 kişinin Osmanlıca kursa kayıt yaptırdığını, 7 yaşından 70 yaşına kadar başvuruların olduğunu belirtti.

Geçen sömestr tatilinde çocukların sadece 10 günde Osmanlıca öğrendiğini ve Osmanlıcanın çok kolay olduğunu, ayrıca Yunus Emre Anadolu Lisesinde 10. sınıflarda seçmeli ders olarak görüldüğü söyleyen Abdullah Çaktı, "Yaz okulunda bir ay gibi kısa bir sürede 265 çocuğumuza Kuran-i Kerim ve Osmanlıca öğrettik. Tüm öğrencilerimize Kuran-ı Kerim hediye ettik." dedi. Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Hayrat Vakfı'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayrat Vakfı'ndan Gölbaşı Kaymakamına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement