Hisarcık Ziraat Bankası Şube Müdürü Köse, Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Ziraat Bankası Şube Müdürü Köse, Göreve Başladı

Hisarcık Ziraat Bankası Şube Müdürü Köse, Göreve Başladı

Hisarcık ilçesi Ziraat Bankası Şube Müdürü Servet Köse yeni görevine başladıEski Müdür Hüseyin Ellialtı’nın Ziraat Bankası Emet Şubesine atanmasıyla boşalan Hisarcık Ziraat Bankası Şube Müdürlüğü’ne Domaniç Ziraat Bankası Şube Müdürü Servet Köse atandı.

04.09.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık ilçesi Ziraat Bankası Şube Müdürü Servet Köse yeni görevine başladı

Eski Müdür Hüseyin Ellialtı'nın Ziraat Bankası Emet Şubesine atanmasıyla boşalan Hisarcık Ziraat Bankası Şube Müdürlüğü'ne Domaniç Ziraat Bankası Şube Müdürü Servet Köse atandı.

1960 Bozüyük doğumlu Köse, ilk orta ve lise öğrenimini Bozüyük ilçesinde tamamladı. Memuriyet görevine 1986 yılında Bursa'nın Yenişehir ilçesi Ziraat Bankasında memur olarak başlayan Köse, 1995-2005 yılları arasında Ziraat Bankası Bozüyük şubesinde şef olarak görev yaptıktan sonra 2005-2009 yılları arasında Bilecik Yenipazar Şubesinde müdür olarak çalıştı. Müdür Köse, son olarak 5 yıldan beri görev yaptığı Domaniç Ziraat Bankası Şube Müdürlüğünden Hisarcık Ziraat Bankası Şube Müdürlüğü görevine atandı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İşletme bölümü mezunu olan Köse, evli ve 2 çocuk babası.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Ziraat Bankası Şube Müdürü Köse, Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement