İsrail'in Gazze Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze Saldırıları

İsrail\'in Gazze Saldırıları

Çankırı Belediye Başkanı Dinç: "İsrail'in Gazze'de insanlık tarihine kapkara bir leke olarak geçecek bir vahşetin resmi çiziliyor"

21.07.2014 10:43

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Dinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği insanlık dışı operasyonlarda yüzlerce masumun can verdiğini belirtti.

Müslümanlar için kutsal sayılan ramazan ayında yapılan saldırıların kabul edilemeyeceğini vurgulayan Dinç, şöyle konuştu:

"İsrail tarafından Gazze'de insanlık tarihine kapkara bir leke olarak geçecek bir vahşetin resmi çiziliyor ve dünya bu resim karşısında ne yazık ki ses çıkarmaktan bile aciz. İsrail'in Ortadoğu'da birlik istemiyor. Asıl acı olan sözde insan hakları savunucusu batının yanı sıra diğer Müslüman ülkelerin de bu duruma sessiz kalmasıdır. Vicdanları asıl yaralayan da budur. Artık uluslararası toplum hareket geçmeli ve İsrail durdurulmalıdır."

Dinç, Filistinliler arasında sağlanan birliğin ardından saldırıların başladığını savunarak, İsrail'in bu birliktelik ortamını yok etmek için uyguladığı şiddeti her geçen gün biraz daha arttırdığını sözlerine ekledi. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement