İzmit Belediyesi'nden Öğrencilere Bin Bisiklet Daha - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi'nden Öğrencilere Bin Bisiklet Daha

İzmit Belediyesi\'nden Öğrencilere Bin Bisiklet Daha

İzmit Belediyesi tarafından yapılan ‘İzmit’i seviyorum, bisiklete biniyorum’ projesi kapsamında bisiklet dağıtmaya devam ediyor.

25.01.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından yapılan 'İzmit'i seviyorum, bisiklete biniyorum' projesi kapsamında bisiklet dağıtmaya devam ediyor. İzmit'te bulunan 7 tane ortaokulun öğrencilerine karne hediyesi olarak bin bisiklet dağıtıldı.

İzmit'te bulunan 7 tane ortaokulun 5. Sınıf öğrencilerine toplam bin bisiklet dağıtıldı. Çocukların doyasıya eğlendiği bisiklet dağıtım töreni Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törende Alikahya Ortaokulu, Özel Cebir Koleji, Yahyakaptan Ortaokulu, Emek ve Demokrasi Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Şehit Selçuk Gökdağ Ortaokulu ve 23 Nisan Ortaokulu öğrencilerine bisiklet dağıtıldı .Törene İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş katıldı.

Toplam 4 bin 750 bisiklet dağıtacaklarının müjdesini veren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Çok çalıştık ve karneleri aldık. Şimdi dinlenme zamanı. Sizlerle birlikte çok güzel işler yaptık. Bu bisikletleri sizler için sabahın erken saatlerinde başlayıp, gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Sizlere hizmet ederken, sizlerin bir kuruşunu dahi ziyan etmemeye özen gösteriyoruz. Artık eski tip belediyecilik bitti. Bizler eski kafalı yöneticiler gibi değiliz. Bizler Büyük Önder Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetleri bırakın yakalamayı, onları geçeceğiz. Sizler ileride bizlerin, cumhuriyetimizin bizlerden daha güçlü temsilcileri olacaksınız. O yüzden bu hizmetleri hak ediyorsunuz. Çocuklarımızın ailelerini de kutlarım" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencilere bisikletleri dağıtıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi'nden Öğrencilere Bin Bisiklet Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement