İzmit Yonca Parkı Açıldı - Son Dakika
Yerel

İzmit Yonca Parkı Açıldı

İzmit Yonca Parkı Açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Yenidoğan mahallesi Kaleüstü sokakta yapılan Yonca Parkı düzenlenen törenle hizmete girdi.

28.12.2013 11:44  Güncelleme: 11:42

İzmit Belediyesi tarafından Yenidoğan mahallesi Kaleüstü sokakta yapılan Yonca Parkı düzenlenen törenle hizmete girdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti Kocaeli eski milletvekillerinden Eyüp Ayar, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Fevzi Kocaman, AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit'in yeşil dostu kent olduğunu belirterek, "Geçen 5 yıl içinde sadece mahallelerde 150'ye yakın park yaptık. Gecemiz gündüzümüz halkımıza hizmet etmekle geçiyor. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan ihtiyaç duyulan her yere hizmet götürüyoruz" dedi. Doğan, "Yeşil İzmit için bir dikili ağacın olsun" kampanyası çerçevesinde yıl içinde 20 bin ücretsiz fidan dağıttıklarını da ifade ederek, " Çocuklarımıza daha yeşil, daha yaşanabilir, suyu havası temiz bir kent bırakmak istiyoruz. Bir taraftan yanan alanları ağaçlandırırken, bir yandan da binlerce vatandaşımıza ücretsiz fidanlar dağıtarak İzmit'in daha yeşil olması için çalışıyoruz. Hedefimiz 2020 yılına kadar 250 bin fidan dağıtmaktır" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özak ile mahalle muhtarı Kocaman da yaptıkları konuşmada Başkan Doğan'a yapılan hizmet için teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından park, çocuklarla birlikte hizmete açıldı. Kaleüstü sokakta 617 metrekarelik alanda iki kademli olarak yapılan parkta çocuk oyun grubu, kondisyon aletleri, oturma alanları, kamelyalar bulunuyor. Park, belediye elemanlarınca yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Yonca Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement