Kandıra'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Kandıra'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Kandıra ilçesinde, Tunceli kırsalında şehit düşen Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

12.10.2015 12:50

Kandıra ilçesinde, Tunceli kırsalında şehit düşen Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Mevlit programına, Kaymakam İsmail Çiçek, Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Yarbay İbrahim Öcal, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ali Çalışkan, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sonunda Kandıra Belediyesi tarafından vatandaşlara helva ve Türk Bayrağı dağıtıldı.

Belediye Başkanı Köken, yaptığı açıklamada, şehitlerin bıraktığı bu güzel vatanın korunması gerektiğini belirtti.

"Milletimizin bütünlüğünü korumak için kanlarını akıtan, tarihe adını gururla yazdıran, can veren aziz şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek ve minnet duygularımızı ifade etmek görevimizdir" diyen Köken, şöyle konuştu:

"Güzel vatanımız ve birlik beraberliğimiz için kanlarını akıtan aziz şehitlerimiz bizlerin kalplerinde her zaman yaşayacaktır. Türk Milleti olarak vatanımızın birliği ve beraberliği her şeyin üstündedir. Şehit olmuş kardeşlerimize minnet borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Yapılacak tek şey, bizlere emanet edilen bu güzel vatan için çalışmak ve birlik beraberliğimize sahip çıkmaktır. Kardeşliğimize sahip çıkmalıyız, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet ve geride kalan değerli ailelerine başsağlığı diliyorum. Bizler şehitlerimizi unutmayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kandıra'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement