Kartal Belediyesi Personeli Hıdır Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyesi Personeli Hıdır Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Personeli Hıdır Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde şef olarak çalışırken tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hıdır Doğan, Kartal Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Gülsuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

11.07.2016 11:16

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde şef olarak çalışırken tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hıdır Doğan, Kartal Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Gülsuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yakalandığı hastalık nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi  Eğitim ve Araştırma  Hastanesi'nde hayatını kaybeden Kartal Belediyesi personeli Hıdır Doğan için Kartal Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde şef olarak görev yapan Hıdır Doğan'ın cenazesine mesai arkadaşlarının yanı sıra; CHP Niğde Milletvekili Ömer Ferhi Gürer, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sadettin Topal, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Gülcemal Fidan, Dr. Turgut Mermertaş, CHP Kartal İlçe Başkan Vekili Özel Aydın ve çok sayıda seveni katıldı.

Mesai arkadaşlarının omzunda Cemevi'ne getirilen Hıdır Doğan'ın cenaze töreninde konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Hıdır Doğan'ın işine bağlı, insana değer veren bir emekçi olduğunu belirterek ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Fidan'ın merhum Doğan'a veda ederken tabutunu öpmesi dikkat çekti. Sevenlerinin gözyaşlarını tutamadığı cenaze namazının ardından Doğan'ın cenazesi evinin önüne getirilerek yakınlarından ve komşularından helallik alındı ve ardından Gülsuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyesi Personeli Hıdır Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement