Kaü'de Türk Müziği'nden Nağmeler Konseri - Son Dakika
Yerel

Kaü'de Türk Müziği'nden Nağmeler Konseri

Kaü\'de Türk Müziği\'nden Nağmeler Konseri

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ), Devlet Konservatuvarı tarafından "Türk Müziğinden Nağmeler" adlı solo ve koro konseri düzenlendi.

16.05.2012 18:19

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ), Devlet Konservatuvarı tarafından "Türk Müziğinden Nağmeler" adlı solo ve koro konseri düzenlendi.

KAÜ Aynalı Köşk Konser Salonu'nda düzenlenen konsere Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Yılmaz, Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mitat Şahin, Azerbaycan Konsolosluğu Konsolos Yardımcısı Asiman Aliyev, Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Yüksek, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsoy Aksoy, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karapehlivan, akademik ve idari personel, öğrenciler ile vatandaşlar halkı katıldılar.

Devlet Konservatuvarı Öğretim Elemanlarından Şef Öğr. Gör. İlhame Kamilkızı yönetiminde sahne alan Devlet Konservatuvarı öğrenci korosu, "Safalar Getirdiniz, Senede Bir Gün, Memleketim" gibi Türk Müziği'nin birbirinden güzel şarkılarını solo ve koro olarak seslendirdiler. Öte yandan Altan Özçelik de konuk sanatçı olarak bu güzel şarkılara eşlik ettiler.

Aynalı Köşkte düzenlenen 'Türk Müziği'nden Nağmeler' solo ve koro konseri yoğun ilgi gördü. Bir birinden güzel eserlere eşlik eden katılımcılar gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Konsorbitiminde Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Yılmaz, ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mithat Şahin, tarafından Koro Şefi Öğretim Görevlisi İlhame Kamilkızı ve konuk sanatçı Altan Özçelik'e birer çiçek takdim edildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaü'de Türk Müziği'nden Nağmeler Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement