Kayseri'de Kültür-sanat - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Kültür-sanat

"Ali Baba ve Kırk Haramiler" ile "Yeşil Papağan Limited" adlı oyunlar seyirciyle buluşacak Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, "Dünya'nın Türküsü" adlı konser verecek.

03.04.2014 11:38

Kayseri'de, "Ali Baba ve Kırk Haramiler" ile "Yeşil Papağan Limited" adlı oyunlar seyirciyle buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, bu hafta iki oyunla seyircinin karşısına çıkacak. Toplumun farklı kesimlerinden insanlarla, organize suç örgütlerinin ilişkilerini ele alan, Mehmet Baydur'un yazdığı, Murat Özdeniz'in yönettiği "Yeşil Papağan Limited" adlı oyun 4 Nisan'da sahnelenecek.

İki perdelik oyun saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda izlenebilecek.

"Açıl susam açıl" sözüyle zihinlere kazılan Can Doğan'ın yazdığı, Murat Özdeniz'in yönettiği "Ali Baba ve Kırk Haramiler" isimli çocuk oyunu ise 6 Nisan'da Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda saat 13.00'te küçük izleyicilerle buluşacak.

Oyunlar, ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Dünyanın türküsü

Öte yandan Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının sunacağı "Allegra Ensemble-Dünya'nın Türküsü" adlı konser, 7 Nisan saat 20.00'de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde Kayserili sanatseverlerle buluşacak.

Dünya müzikleri, müzikaller, fadolar, klasik caz parçaları, tangolar ve halk müziği gibi birçok farklı türe ait müzik örneklerini, klasik batı müziği enstrümanları ile seslendiren topluluk, soprano Mehlika Karadeniz ile Gülriz Tunca, İlknur Özcan Andersen, Ümmiye Özdem, Melda Sak, Müjde Kurt, Irmak Tokgöz ve Hande Ulutaş'tan oluşuyor.

Konserin biletleri Kültür ve Turizm Müdürlüğünün bilet gişelerinden alınabilecek. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Kültür-sanat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement