Kayseri Mahallesi'nde Halı Pazarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Mahallesi'nde Halı Pazarı Açıldı

Kayseri Mahallesi\'nde Halı Pazarı Açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kayseri Mahallesi içerisine, halı pazarı açıldı.

22.05.2016 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kayseri Mahallesi içerisine, halı pazarı açıldı. Kayseri ile meşhur Yahyalı ve Bünyan halılarının satıldığı pazar, her cumartesi günü vatandaşların hizmetinde olacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Tarihi Kayseri Mahallesi, Kayseri'nin meşhur yemeklerini ve tarihi konaklarının vatandaşlara sunumunun yanı sıra, içerisinde barındırdığı sosyal imkanlar ile de ilgi görüyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in talimatı ile kurulan halı pazarı da, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Her cumartesi günü açılan halı pazarında, halıcı esnafı satış yaparken, vatandaşlar da Kayseri'nin meşhur Yahyalı ve Bünyan halılarını da bulma fırsatı buluyor.

Yardımlarından dolayı Başkan Mustafa Çelik'e teşekkür eden Kayseri Halıcılar Odası Başkanı Ercan Efilti, vatandaşları halı pazarına davet etti. Efilti, açılan halı pazarında birbirinden güzel halıların yer aldığını söyleyerek, pazarın her cumartesi günü açık olacağını kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Mahallesi'nde Halı Pazarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement