Kdz. Ereğli Bahar Derneğinden Kaynaşma Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli Bahar Derneğinden Kaynaşma Kahvaltısı

Kdz. Ereğli Bahar Derneğinden Kaynaşma Kahvaltısı

Zonguldak'ın Kdz.Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından üyelere yönelik kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

19.04.2013 20:19

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından üyelere yönelik kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen üyelere yönelik kaynaşma kahvaltısı Gülüç Büyük Anadolu otelde gerçekleştirildi.

Kaynaşma kahvaltısına 'Ayna' programı yapımcısı ve sunucusu Saim Orhan ve dernek üyeleri katıldı.

Kaynaşma kahvaltısı ile ilgili bilgiler veren Kdz. Ereğli Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasemin Uysal, geleneksel hale getirdikleri kaynaşma kahvaltısında davetleri üzerine ilçeye gelen Türkiye'nin en çok izlenen uzun soluklu gezi yapımcısı ve sunucusu olan Saim Orhan'ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Güzel bir program gerçekleştirdiklerini belirten Uysal, " Dernek olarak geleneksel hale getirdiğimiz kaynaşma kahvaltısını oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Kahvaltı programımıza Türkiye'nin en çok izlenen uzun soluklu gezi yapımcısı ve sunucusu olan Saim Orhan'ı davet ettik. Saim Orhan bu güne kadar 140'dan fazla ülkeyi ziyaret etmiş ve etmeye devam ediyor. Programda gezdiği, gördüğü ülkelerin

kısa ve akılda kalıcı özelliklerini ve özellikle Türk kolejlerini ve orada hizmet veren öğretmenlerin fedakarlıklarını anlattı. Kahvaltı programının Kutlu Doğum Haftasına denk gelmesi münasebetiyle ilçede ödül almış naat grubu tarafından naatlar seslendirilmiştir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli Bahar Derneğinden Kaynaşma Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement